Master Chef 2020 Suomi -kisan tuomarit

Master Chef on yksi arvostetuimmista ruoka-alan kilpailuista. Se on suosittu myös Suomessa. Vuonna 2020 kilpailun tuomaristossa nähdään kolme alan arvostettua vaikuttajaa. Jos haluat tietää, ketkä nähdään tämän vuoden tuomaristossa ja jos haluat tutustua tuomareihin paremmin, kannattaa jatkaa tämän artikkelin lukemista. Vuoden 2020 tuomaristokolmikko on erityisen vaikuttava, joten heihin kannattaa tutustua ja heistä kannattaa ammentaa inspiraatiota! Nähtäväksi jää, kuinka vuoden 2020 kilpailijat pystyvät vastaamaan tuomareiden asettamiin haasteisiin ja kuka heistä lopulta ansaitsee himoitun voittotittelin!

Tomi Björck

Tomi Björck on varsinainen supertähti ruokamaailman puolella. Hän on ollut mukana avaamassa useita ravintoloita kaikkiaan kolmessa maassa. Nykyisin hän itse asuu Australiassa, jonne hän on perustanut Blanca Dining -nimisen ravintolan. Ravintola on jo ehtinyt niittää arvostelumenestystä. MasterChefin 2020 -voitossa Björck pitää tärkeänä kokonaisuuksien hallintaa. Voittajan on hallittava maustaminen, erilaiset ruuanvalmistustekniikat ja kellottaminen. Björck on sitä mieltä, että kaudesta 2020 on tulossa oikea Master Chef -kausien kausi ja taistelusta on luvassa erityisen tiukka.

Sikke Sumari

Sikke Sumari on kokki, jota suomalaiset rakastavat. Hän on tullut tunnetuksi myös ravintoloitsijana, sillä hän johtaa omaa ravintolaa Helsingissä ja majataloa Saarenmaalla. Sumari on kunnostautunut myös keittokirjojen kirjoittajana. Sumari arvostaa lahjakkaita maustajia sekä yrttien käyttäjiä. Lisäksi hän on erityisen kiinnostunut kilpailijoiden kehityskaarista. Hänen mielestään on tärkeää, että kilpailija osaa ottaa vastaan neuvoja ja oppia. Lisäksi hyvä kilpailija osaa sulattaa saamansa neuvot ja opit tehokkaasti ja nopeasti omaan osaamiseensa. Sumari uskoo, että Master Chef 2020 -kausi tarjoaa erityisen hyvää ruuanlaittoon liittyvää oppia myös katsojille.

Kari Aihinen

Kari Aihinen tunnetaan tuttavallisemmin ihan vain Kapena. Aihinen on keittiömestari, joka vaikuttaa etenkin Helsingin ja Turun ravintolamaailmassa. Hän on kirjoittanut myös ruoka-aiheisia kirjoja. Lisäksi hän on suomalaisille tuttu Kaappaus keittiössä -ohjelmasta. Aihisen mielestä on tärkeää, että kilpailijan asenne on nöyrä, mutta silti ylpeä. Myös silmäkulman pilke on tärkeä ominaisuus tässä kilpailussa. Aihisen mielestä annoksissa on kuitenkin tärkeintä ruuan maku. Myös kilpailuhenkisyys on Aihisen mielestä erityisen tärkeää tässä kisassa.